Kontakta oss

  •  010 - 330 20 06

För att skydda din integritet – maila inga känsliga personuppgifter till oss. De mail vi får tar vi hand om och sparar om så behövs t ex i vårt journalsystem TakeCare. Efter det raderar vi ditt mail. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår  Integritetspolicy.

Väntetider

Mottagning 2 veckor 50veckor
Operation 75veckor

Aktuellt


Nya telefontider på Riddargatan


Tills vidare är telefontiden på Riddargatan 9:00-15:00 måndag till fredag, med lunchstängt mellan 12:00-13:00

Begränsade telefontider


Med anledning av rådande situation med Covid 19 så har vi för tillfället begränsade möjligheter att svara i telefon. Tills vidare har vi telefontid 9:00-11:00. Vi försöker svara så mycket vi kan under vår telefontiden, men det kan tyvärr vara svårt att nå oss. Kontakta oss gärna via 1177.se istället.

COVID-19


Med anledning av att  Folkhälsomyndigheten nu bedömer att risken för allmän smittspridning i Sverige som mycket hög gällande Covid-19 viruset,  följer vi på DBI löpande utvecklingen och rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

Den höjda risknivån innebär att alla med symtom på luftvägsinfektion, även lindriga, uppmanas att undvika sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Vi tar emot patienter/kunder som inte uppvisar symptom som vanligt.

Vi kan inte svara på medicinska frågor gällande Covid-19 viruset, utan hänvisar till den information som finns på följande sidor:

1177.se

Folkhälsomyndigheten

Regeringen/UDs reseinformation

Det går också att ringa till 113 13 för rådgivning.