Kontakta oss

  •  010 - 330 20 06

Väntetider

Mottagning 2 veckor 50veckor
Operation 75veckor

Aktuellt


DBI Vård & Hälsa söker ny personal


Nyfiken på att utvecklas tillsammans med oss? Vill du lite mer? Hos oss får du arbeta i ett trevligt kunnigt gäng med målet att ligga i framkant.

Nu söker vi:

Undersköterska till vår mottagning på Riddargatan. Arbetet består av mottagningsarbete och bemanning av vår reception. 
Operationssjuksköterska till vår operationsverksamhet i Farsta Centrum
Kontakta Carin Ivarsson på mail carin@dbivard.se för mer information. Tipsa gärna om du känner någon som skulle kunna vara intresserad!

DBI Vård & Hälsa söker en sjukgymnast/fysioterapeut


Nyfiken på att utvecklas tillsammans med oss? Vill du lite mer?

Vi söker nu en sjukgymnast/fysioterapeut på hel- eller deltid . Hos oss får du arbeta i ett trevligt kunnigt gäng med målet att ligga i framkant. Du samarbetar nära med naprapater och ortopedspecialister för att ta tillvara varandras kompetenser. Dessutom har vi kul på jobbet!

Hör av dig om du vill vara med och utveckla vår verksamhet i nyrenoverade lokaler centralt i Sthlm.

Kontakta Carin Ivarsson på tel 0763-28 67 28 eller mail carin@dbivard.se för mer information. Tipsa gärna om du känner någon som skulle kunna vara intresserad!

DBI växer!


1:a januari 2019 nystartar Västerås enda privata ortopedklinik med landstingsavtal för hela Västmanland. Lennart Magnusson ortopedpraktik i Västerås byter namn till DBI Västerås ortopedi och kommer nu att ingå i vårdkoncernen DBI Vård & Hälsa AB med verksamhet både i Stockholm och Farsta.
Vi kommer under våren 2019 att utöka verksamheten på nuvarande adress i läkarhuset (”Skrapan”) i Västerås med flera nya specialister i både ortopedi-, hand-, och fotkirurgi. Detta innebär förutom kortare väntetider även snabbare och effektivare handläggning av patienter.