Västerås

Västerås Ortopedi

Kopparbergsvägen 14
722 13 Västerås

Tel 021-14 18 60

Teltid mån-fre 08:00-09:30

Reception Västerås

Rehab Västerås

Kopparbergsvägen 16
722 13 Västerås

Kan vi hjälpa dig?

  • Dags att ta tag i de där domningarna i händerna om natten? Låsningar i fingrar?
  • Trött på smärtan i din Hallux Valgus?
  • Kört med rehab för din meniskskada eller axelskada utan effekt?

Funderar du på eller väntar du på en operation för ditt karpaltunnelsyndrom, triggerfinger, hallux valgus, impingment i axel eller menisk-/korsbandsskada i ditt knä? Vi kan hjälpa dig med både besök och operation innan nyår. Vi är ett intrimmat team och specialister på dessa diagnoser. Du är i trygga händer hos oss och i en mycket familjär men professionell miljö. Passa på innan vårt landstingsavtal går ut efter nyår. Ta kontakt med oss helst via en egenremiss som du skriver på 1177 (länk?) eller så ringer ni 021-14 60 80, telefontid 08-09 / 13.30-14.30 för att boka en direkttid för just dessa ovanstående besvär

Information till dig som landstingspatient

Från och med den 1 januari 2022 så avslutas det landstingsavtal som vi tidigare haft gentemot ortopedkliniken i Västmanland. Detta tycker vi som klinik är väldigt tråkigt och ledsamt. Vi hade gärna fortsatt att ta emot er som sökt sig hit via egenremisser eller via vårdcentraler till samma kostnad som inom regionen, men den möjligheten finns tyvärr inte efter nyår. De patienter som redan är hos oss är naturligtvis välkomna att höra av sig så kan vi hjälpa er vidare till annan vårdgivare.

Läs mer

Så här söker du till oss:

Sjukvårdsförsäkring

Om du har en sjukvårdsförsäkring via ditt arbete eller privat har du möjlighet att komma till oss som försäkringspatient. Vi har avtal med alla försäkringsbolag.

Kontakta ditt försäkringsbolag för handläggning.

Privatbetalande

Om du väljer att betala privat kan du söka till oss utan remiss. Du står då för alla omkostnader själv, som tex röntgenundersökning. Frikort gäller ej.


”]