Operation

Vår helt nybyggda dagkirurgiska operationsavdelning, Farsta ortoped- och kirurgklinik
ligger i Läkarhuset Farsta mitt i Farsta Centrum i södra Stockholm

Operationsavdelningen

Vår helt nybyggda dagkirurgiska operationsavdelning, Farsta ortoped- och kirurgklinik, ligger i Läkarhuset Farsta mitt i Farsta Centrum i södra Stockholm. Avdelningen har den senaste utrustningen för ortopedisk kirurgi. Vi är preferred partner till Stryker, en av de största leverantörerna inom artroskopisk kirurgi och ett Center of Excellence för avancerad axelkirurgi.

Vi har lagt stor fokus på ventilationsanläggningen som med råge uppfyller de strängaste kraven för avancerad ortopedisk kirurgi. Även anestesi- och uppvakningsenheten använder sig av den senaste tekniken och samarbetar med välkända, välrenommerade leverantörer av anestesiutrustning. Tack vare användandet av de modernaste anestesimetoderna garanteras de lättaste formerna av bedövning under operationerna.

Stor omsorg har lagts på ljusinflödet i lokalen för att ge patienterna en behagligare upplevelse. Modern infrastruktur och logistik medför fördelar för patienten i form av effektiva och förkortade operationstider och därmed mindre risk för ev komplikationer.

Patientsäkerheten är av största betydelse för oss och operationsavdelningen har noggranna kvalitetsmätningssystem samt avvikelsehanteringssystem. Dessa följs regelbundet upp för att garantera en maximal patientsäkerhet.

För dig som ska opereras:

Det är viktigt att du inför din operation följer de instruktioner du har fått. Du ska också fylla i en hälsodeklaration som lämnas till personalen på operationsavdelningen.

Vårt utbud

Om din operation

Hälsodeklaration