Information till dig som landstingspatient

 Vi kommer att finnas kvar och stänger inte ned vår verksamhet. Alla är varmt fortsatt välkomna till oss, men då som privatbetalande. Detta innebär att du som patient i princip betalar vad vården kostar utan subventioner. Ett läkarbesök kommer att kosta 700kr och inkluderar en kortisoninjektion. Det första återbesöket efter en operation kommer att kosta 340kr. Priser för röntgen och operation är varierande beroende på vad, vilken och dess omfattning. Vi kommer att lägga upp en prislista för de vanligaste ingreppen, samt prisbild för vanlig slätröntgen och magnetröntgen. Vi samarbetar även med två skickliga kirurger, varav en är plastikkirurg, priser finns på hemsidan. De kan varmt rekommenderas!

 I och med neddragningen så har vi dock tyvärr varit tvungna att anpassa vår personalstyrka. Våra duktiga fysioterapeuter Caroline, Karolina och Viktoria kommer att lämna oss, vi önskar dem all lycka framledes. Vår Rehab kommer fortsatt att finnas kvar men i mindre utsträckning jämfört med tidigare. Ett fysioterapeutbesök kostar hos oss 700kr om du söker själv direkt och 550kr om du hänvisas dit från oss. De kan också utföra diagnostiska ultraljud för 700kr.

 Det vi fortsatt kan erbjuda och är specialinriktade på är hand-, fot-, axel- samt knäproblematik. Idrottsskador och brosktransplantationer. Vår kirurg är specialist på bl.a. ljumskbråck och navelbråck, men kan också den mindre kirurgin så som lipom, hemorrojder, nageltrång. Vår plastikkirurg kan bl.a. erbjuda hjälp med hängande ögonlock, bröstreduktioner, hudexcisioner och så mycket mer.

 Är du patient med sjukvårdsförsäkring så är det inga förändringar, ta kontakt med ert försäkringsbolag som vanligt för bokning. Vi finns nu även för bokning av mottagning i Eskilstuna när det gäller ortopedi.

  Väl mött och har ni några funderingar, hör gärna av er.

  Mvh. Åsa Saarnio VD/Specialistläkare DBI Västerås Ortopedi