Farsta Ortoped- och Kirurgklinik

Vår mottagning ligger centralt i Farsta Centrum, på kortsida av Farsta Läkarhuset. Ingången bredvid Nordea banken. Vi är ackrediterade inom Vårdval Ortopedi i Region Stockholm.

Oavsett om du kommer med bil eller åker kommunalt är det lätt att ta sig till oss. Det finns gratis parkering i Farsta Centrum och kommer du med tex tunnelbana är det bara en kort bit att gå till mottagningen.

Läs mer om hur du kan ta dig till oss här: Hitta till Farsta Ortopedi

Idrottsskada?

Vi har ortopedspecialister med idrottsinriktning. Vi kan behandla de flesta idrottsskador, som tex korsband, löparknä och hälseneinflammation.

Läs mer om olika skador och behandlingar:

Vårt utbud

Kontaktuppgifter

Farsta Ortoped- och Kirurgklinik

Telefon 010-330 20 06, knappval 1
Telefontid: mån-tors 09:00 – 11:00

Remisskrav

Från den 1 oktober 2021 är det remisskrav inom Vårdval Ortopedi och Handkirurgi. Vänd dig till din husläkare eller en fysioterapeut för remiss.

Inom Vårdval Ortopedi och Handkirurgi har vi från 1 oktober två underleverantörer:

Cityortopedi

Liljeholmens Ortopedi

Akut knäskada?

Du kan få akut hjälp på vår knämottagning på Farsta ortoped- och kirurgklinik där vi tar emot akuta olycksfall/idrottsskador som uppfyller följande krav:

1 Du har en akut olycksfall/idrottsskada med svullet knä

2 Skadan får vara max 10 dagar gammal

Du kan komma akut till oss med remiss från fysioterapeut, husläkare eller annan vårdgivare.

Ring oss måndag-torsdag 09.00-11.00 på telnr: 010-330 2006 alt meddela oss via 1177.se / Farsta ortoped-och kirurgklinik för att boka en akuttid. Kontakta oss om du är osäker på din skada för rådgivning.